Jump to content

Problem med maximering av fönster ifrån grupper


Soltari

Recommended Posts

Hejsan,

har haft windows 7 home premium sen i julas nu, och det är riktigt bra. Men så länge jag minns har jag haft ett problem med fönster som skall maximeras ifrån grupper.

Det är lite svårt att förklara, men ett tag efter man startat datorn så brukar dem liksom låsa sig så att man inte kan klicka på dem, utan dem försvinner och man kan ej maximera dem.

Nu är väl det inte ett så stort problem, man kan ju ändra så att dem inte grupperar. Men något jag märkt är att när detta händer, så får jag playback problem i media player classic med .mkv filer (vet inte om det här forumet är det rätta för den här frågan men vet inte vart annars man kan få hjälp om detta, har testat googla lite olika fraser) och efter ett par sekunder går dem tillbaks till början av filmen. Och detta händer då endast när fönstren i grupperna inte kan maximeras. Som sagt så funkar allt fint, utan playback problem ett par timmar kanske, men sen så vill dem inte klickas på, och jag får playback problem, och det är lite väl jobbigt att hålla på att starta om datan hela tiden. Någon som känner igen sig? Del av något större problem kanske?

Har också testat på en annan dator med precis samma program, filer, etc. bara att detta var en vista dator. Funkade fint, hände inget där.

Alla svar är jag tacksam för!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...