Ljud försvann efter inst av SP2


ellen

Recommended Posts

Av någon anledning inst jag SP2 för vista och efter omstart har jag inget ljud på min burk. Har försökt att återställa drivrutin men det var ej aktivt, dvs fanns inget att återställa till. Har provat med diverse tips men vågar mig inte på att avinstallera då jag är alldeles för okunnig för att få det att fungera.

Vad kan jag göra? Varför försvann ljudet?

mvh ellen

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad har du för ljudmaskinvara?

Finns det några gula utropstecken i enhetshanteraren?

Nej, inga gula utropstecken.

Vet inte riktigt hur man kollar vilken maskinvara - kan det vara:

BluetoothSCO Audio? Enligt enhetshanteraren fungerar alla ljudenheter som de ska.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nej, inga gula utropstecken.

Vet inte riktigt hur man kollar vilken maskinvara - kan det vara:

BluetoothSCO Audio? Enligt enhetshanteraren fungerar alla ljudenheter som de ska.

Kan denna länk vara av intresse?

http://www.downloadatoz.com/driver/item_240277.html

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

alltså "Bluetooth SCO Audio" är till för om du vill föra över ljud från t.ex en mobiltelfon till datorn.

Kan du inte bifoga en skärmdump på alla enheter du har installerade enligt kontrollpanelen, ljud.. alt på eheteshanteraren ljudenheter.

Står Bluetooth SCO Audio som ut ljudenhet? i så fall ändra detta.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

alltså "Bluetooth SCO Audio" är till för om du vill föra över ljud från t.ex en mobiltelfon till datorn.

Kan du inte bifoga en skärmdump på alla enheter du har installerade enligt kontrollpanelen, ljud.. alt på eheteshanteraren ljudenheter.

Står Bluetooth SCO Audio som ut ljudenhet? i så fall ändra detta.

[/qu

Tack för att du tar dig tid!

bifogara dump på enhetshant o kontrollpanel

post-12191-1270548889,74_thumb.jpg

post-12191-1270548913,58_thumb.jpg

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

i maskinvara och ljud, så klicka på högtalare (high def. audio device), högerklicka på den och välj "Ange som standardenhet".

gör detta någon skillnad?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

i maskinvara och ljud, så klicka på högtalare (high def. audio device), högerklicka på den och välj "Ange som standardenhet".

gör detta någon skillnad?

Ha ha ha - så enkelt, å ändå så retfullt... tusen tusen tack!!!!!

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.