Jump to content

Windows 7 Phone


perbear

Recommended Posts

Idag kan man läsa om att Microsoft har skickat Windows 7 Phone till RTM. Telekomjournalisterna tror allmänt på en lansering i oktober/november i första hand i USA. Stenis och andra som har direktkontakter med Micrsoft Sverige, hur ser det ut i Sverige? Vilka operatörer kommer Microsoft att samarbeta med och vilka mobiltillverkare är det som kommer hit? Någon tidplan för sverigelansering?

Redigerat den 1 oktober 2010:

Nähä - ingen var intresserad av att nappa på det betet. Däremot fick jag ett svar från Microsoft Customer Center - där man hänvisade till dvs bloggar och till 3:s pressrelease från 23 september där man annonserar att 3 kommer att vara lanseringspartner till Microsoft när Windows Phone 7 lanserars "senare i höst". Kan vi hoppas på 25 oktober? Vi får väl se.

Redigerat 4 oktober: Nu har det hänt - officiell världslansering nästa måndag.

Trots att Tre har skcikat ut en pressrelease om att man är lanseringspartner så visste Kundstjänst på 3 inte ett smack. Tele2 tror på i början av november och Telenor var lite osäkra men trodde det kunde dröja till årsskiftet. Undra vad Telia kommer att säga.

Redigerat 5 oktober

Efter att ha lyssnat och sett vad Paul Thurrott har skrivit om den amerikanska lanseringen av Windows Phone (AT&T lanseringspartner med telefoner från HTC, LG och Samsung)den 8 november så kanske det är det lanseringsdatum som Microsoft och 3 siktar mot som lanseringsdatum för Sverige och kanske också att Tele2 är med på tåget från start. Berättelsen fortsätter...

11 oktober: Fattar fortfarande inte varför det är så tyst runt om DET HÄR ämnet. Det borde ju finnas NÅGRA fler än jag som skuttar omkring och säger - VI FÅR DEN FÖRST eller i alla fall före jänkarna. 21 oktober är ju bara knappt en vecka bort.

21 oktober - Nu vet vi att telefonerna finns att köpa. Skall ta en runda runt Tre idag och se om de har ett alternativ som passar. Annars blir det nog kombinationen Dustinhome och Tele2 som får gälla under de närmaste två åren.

Edited by perbear
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...