Jump to content

Signatur eller bild att infog i alla utgående mail


Recommended Posts

Du bör nog göra en bild i något bildprogram och sedan spara den på någon server... DU kan inte ha bilden lokalt på din dator för då funkar inte bilden för den som får mailet...

Link to comment
Share on other sites

Nu kan jag inte ett dugg om Windows Mail så hur du gör en signatur där har kan jag inte hjälpa dig med.

Men det bör inte vara något problem att använda en lokal bild då den som du säger bifogas med mailet (om du lägger in den på rätt sätt). Tänk dock på att du bör optimera bilden så den inte blir så tung att skicka/ta emot.

Skickar man däremot nyhetsbrev eller liknande där man använder mycket grafik brukar man inte skicka med bilderna då det skulle bli för tunga mail utan man länkar istället till dem så som PCGuiden är inne på.

Edited by Nicklas
Link to comment
Share on other sites

Har testat att göra en signatur med bild i WLM...gick inte då man endast kan ha en .TXT eller .htm; .html. Testade även att göra en egen i Word och spara som html..dock utan resultat. Det funkar dock om du redigerar en mall och infogar en text och bild, den flyttas automatiskt neråt när man skriver. Klicka på Verktyg, välj Skriva och markera Epost under Mallar, antingen klickar du sedan å Välj och där kan du redigera en mall, ja gjorde det i Word och det funkar eller så skapar du en ny. Testa dig fram för det funkar. :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...