Gå till innehåll

MobilInfo! iOS 4.1


Sunshine

Recommended Posts

Det fina med den kommande Jailbreaken är att den inte kommer påverkas förrän Apple släpper iOS 5. Med andra ord kommer man slippa att oroa sig för att behöva göra om allt så fort Apple släpper en ny uppdatering under iOS 4.

En av nyheterna i iOS 4 är att de som kör iPhone 3G kommer känna en stor skillnad i prestanda, något som verkligen är efterfrågat av användarna sen iOS 4 släpptes. Jämförelser mellan iOS 4 och iOS 4.1 på iPhone 3G visar en prestandaökning på nästan 50% i vissa avseenden. Kvickare menyer, snabbare programstarter osv osv. En klar förbättring som redovisades under betastadiet var skillnaden på att starta "Meddelanden" och skicka iväg ett sms. När telefonen med iOS 4.1 hade skickat sitt sms hade just "Meddelande"-funktionen startat på telefonen med iOS 4.

Har du för avsikt att jailbreaka din iPhone så håll dig ifrån den nya uppdateringen. Det kommer en jailbreak inom kort men det finns ingen datum i nuläget. Man kommer inte heller kunna låsa upp sitt operatörslås på iOS 4.1, då även telefonens bootrom uppgraderas. Så det kräver lite planerande och övervägande innan man uppgraderar.

// Manneman

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Äntligen har de fixat kalenderbuggen med att kalendern kraschar om man väljer "Lista"-läge, kanske bara en ActiveSync-bugg men vädligt irriterande. Skönt att den är löst!

I samma veva hittade jag en kalender app som visar en översikt per vecka, kostade 15 spänn men den är värd vartenda öre :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...