Jump to content
alltomwindows.se fyller 20 år! ×

Ikoner försvinner


nick

Recommended Posts

Hej allesammans.Jag har ett problem som kanske inte påverkar arbetet med datorn på så sätt men som ändå är mycket irriterande,mina ikoner försvinner nämnligen.Jag har 3 st externa hårddiskar och där tycks det vara regel att både ikoner och/eller bild som visar vad mappen innehåller försvinner på större delen av hårddiskarna.Jag gör det trista arbetet att sätta tillbaka ikonerna bara för att se att dom är borta nästa gång jag kopplar in hårddisken.Jag använder alltid "säker borttagning av maskinvara".Det är som regel de externa hårddiskarna som är problemet men ibland så sker det även på datorn.Jag har Windows 7.Stort tack på förhand.

Link to comment
Share on other sites

Ett problem som med stor sannolikhet hänger ihop med ikon-cachen i windows. Ett kodfel som man verkar ignorera fullständigt från microsofts sida... man har i alla fall inte löst problemet i servicepack 1.

Jag tycker mig minnas liknande problem med Vista,hoppades att det skulle vara fixat i 7an,dessutom har 7an FORTFARANDE problem att minnas vilken STORLEK jag vill att mappinnehållet ska visas som.Ni får säga vad ni vill mina vänner men det tycker jag är ganska dåligt.Tack annars E-son.

Edited by nick
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...