Jump to content

Windows 7 deployment A-Z workshop


Andreas Stenhall

Recommended Posts

Vill du veta hur man gör en utrullning av Windows 7 på riktigt, det vill säga hanterar operativsystem, applikationer och drivrutiner, undviker vanliga fällor och drar maximal nytta av nya deploymentverktyg från Microsoft? I samarbete med Microsoft TechNet så besöks åtta svenska stöder i januari och februari nästa år där du får lära dig hur du ska rulla ut Windows 7 på rätt sätt och får inspiration att ta din klientplattform till nästa steg. Jag tillsammans med Johan Arwidmark (http://www.deployvista.com) håller i trådarna!

http://www.deploymentevents.se

Link to comment
Share on other sites

3900 ex moms, inget för privatpersoner och hemmafixare direkt :)

Nope, det handlar om att rulla ut Windows 7 på företag så arbetsgivaren är den som får stå för kostnaden. Ärligt talat finns det inte speciellt mycket att hämta för hemanvändare på den här workshopen :)

Just workshops är dock väldigt bra! Man skulle kunna köra något liknande fast med ett annat fokus såklart, och till en annan prislapp (ingen kostnad alls?). Alla förslag om vad som önskas tas emot!

Link to comment
Share on other sites

Låter jäkligt intressant, hade jag haft råd hade jag nog dykt upp i Malmö, som privatperson men förhoppningsvis snart arbetande inom branschen. :) Kul att få se Andreas i helfilur iaf. ;)

Vore absolut trevligt med workshops riktade mot hemanvändare och/eller småföretagare. Helt gratis behöver det nog inte vara men att det rör sig om hundringar snarare än tusingar. Men exakt vad det skulle handla om vet jag inte.

Edited by Nicklas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...