Jump to content

SP1 felkod C000009A


Stewe
 Share

Recommended Posts

Har vid ett flertal tillfällen försökt ladda på SP1 men ej lyckats

Följt alla "goda råd" med fixar etc men hamnar i ett konstant läge

Installationen tugger vid 99%, sedan vid omstart ser allt bra ut tills plötsligt det dyker upp en textsträng uppatering xxx av 351678 (filnamn)

Och här stannar alltid uppdateringen på: Ett fel uppstod under uppdatering 118583 av 351678 (\Reg....)

Vad göra??? Har provat både från Windows uppdate och från nedladdad fil

Har laddat ned filen och försökt köra den internt på datorn, kör SSD-diskar de haar bara 20 G ledigt och tokfilen jag laddade ned vill ha minst 21G otroligt På Windows Sverige sidan står det 7400M Jag har nästan 3 gånger så mycket och den klagar, kör visserligen RAID1 men ändå

Edited by Stewe
Link to comment
Share on other sites

Hej,

har du provat något av de övriga förslagen som finns här på forumet, under Windows 7 och Windows 7 SP1?

Många olika förslag att testa.

T.ex. i denna tråden:

Mvh

Mats H

Link to comment
Share on other sites

Hej,

har du provat något av de övriga förslagen som finns här på forumet, under Windows 7 och Windows 7 SP1?

Många olika förslag att testa.

T.ex. i denna tråden:

Mvh

Mats H

Tack Mats

Kommer liksom inte i mål

Har försökt detta men vill sig inte

Håller nu på att orsaker till nya felkoder

800f0816

800f081f

8007000D

Link to comment
Share on other sites

Hej,

så vad har du testat?

Ladda hem filen till datorn och installera den?

Clean Boot?

Kollat på denna sidan?

http://www.microsoft.com/downloads/sv-se/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

Installerat alla tidigare uppdateringar före SP1, som är ett krav för att kunna uppgradera?

Mvh

Mats H

Link to comment
Share on other sites

Tack för engagemanget

Jag tror jag har provat allt

Alla uppdateringar installerade, kört från standalone fil, kört uppdateringsfixen, kört i felsäkert läge, Kört cleanBoot, det enda som händer är att en logfil växar som rackarn, och gör att jag inte har de 22 GB ledigt utrymme på min disk som installationen emellanåt säger att den vill ha. Det enda som är kvar nu är att ta bort i stort sett alla språkfiler.

Hittade lite andra tips och trick som att uppdatera grafikkortet,

Kan det vara så att det är hårdvarurelaterat????

Jag har ett hemmabyggee

Moderkort Asus P6T Deluxe X58, I7 processor, 6 GB RAM, Nvidia 480 GTX, SSD-diskar 80 GB Raid 1, Ljudkort Creative X-fi. Kör på Windows 7 Ultimate, filer etc spar jag på en NAS över nätverk.

Nu har jag gjort allt ovan samt uppdaterat ytterligare någon drivrutin, då ramlade allt in på ca 30 min inkl omstart.

TACK för hjälpen

MVH

Stewe

Edited by Stewe
Link to comment
Share on other sites

Det enda som är kvar nu är att ta bort i stort sett alla språkfiler.

Helt riktigt... språkpaketen måste avinstalleras för att SP1 skall kunna installeras. Du får återinstallera dom språkpaket du vill ha, efter uppgraderingen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...