Jump to content

Belarc advisor


p079mbw
 Share

Recommended Posts

Hej, har någon upplevt detta? Både igår och idag körde jag Belarc Advisor och tappade min internetanslutning. Felsökte och det sades att jag inte hade någon giltig IP-adress! Jag startade om datorn och nu har jag avinstallerat Belarc. Nu fungerar internet men jag tänker - det kan väl inte vara en slump att internet försvann båda gångerna sedan jag kört detta program?

Link to comment
Share on other sites

Hej,

jag använder W7 HP, engelsk version, Firefox 3.1.9 - båda med alla uppdateringar. Jag har också använt Belarc tidigare men ej råkat ut för detta. Tilläggas bör att jag inte hade några andra program igång. På denna dator använder jag MS Security Essentials. Det har fungerat OK hittills. Provade med Malwarebytes, inga fel där.

Edited by p079mbw
Link to comment
Share on other sites

Tidigare i em hade jag kört Belarc på min andra dator och där fungerade allt klockrent. Där har jag Avast som fungerar bra.

Nu har jag pysslat lite.Avinstallerat MS Security Essentials och installerat Avast. Bara för att vara säker..Efter omstart laddade jag ned Belarc, installerade och körde den. Det blev samma resultat - jag tappade internetanslutningen. Efter avinstallation av Belarc fungerar åter Internet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...