Uppdatera dina Inteldrivrutiner automatiskt


Recommended Posts

Oavsett vad du har för dator så är det inte osannolikt att du har en eller flera komponenter från Intel i den. Det kan vara grafikkort, trådlösa eller trådbundna nätverkskort, chipset-drivrutiner med flera. På Intels hemsida kan du erbjudas drivrutinsuppdateringar automatiskt oavsett vilken webbläsare du använder, då detta webbverktyg levereras både i ActiveX- och Javaversion för kompatibilitet med andra webbläsare än Internet Explorer. Hittas nyare drivrutiner erbjuds du installera dessa automatiskt.

Uppdatera: Uppdatera dina Intel-drivrutiner online

Visa hela artikeln

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 1 year later...

Tack för tipset.

Gäller nog inte märkesdatorer. Det står att man ska kontakta datortillverkaren.

"This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates."

Dell är dåliga på att lägga ut andra tillverkares uppdateringar. Jag har t ex fått förslag på nya versioner till grafiken på flera ställen, men Dell har inga fler uppdateringar.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst opensource

"Märkesdatorer" är exakt samma grej som vilken ihopskruvad dator som helst. Grafik görs av NVIDIA, AMD samt Intel - inte varken Dell, HP eller Acer. Gå till antingen amd.com, nvidia.com eller intel.com om du vill ha något nytt.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Problemet är att de stora leverantörerna "certifierar" en drivrutin och släpper i samband med att man lanserar en modell, och sedan uppdateras aldrig drivrutinerna trots att Nvidia, Intel etc släpper nya sådana. Antagligen kostar det för mycket för datortillverkarna...

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.