installationen avbröts


rainwomen
 Share

Recommended Posts

har ett jätteproblem. började installer om vista men installationen avbröts. oftas upptas ju installationen igen efter omstart men inte denna gång. nu kommer jag inte in i datorn. det är en sony vaio vgn-71arm. inget funkar den säger bara att installationen abröts. har inga skivor, allt ligger i datorn, va sjutton ska jag göra????

Link to comment
Share on other sites

Som första försök om det hänger sig vid installation så kan man prova med demontera laddare (elanslutning) + ta bort batterijacket från laptoppen - därefter efter en stund sätta tillbaka allt igen och börja-om installationen från början. Detta för att frigöra minnet som annars behåller låsningar inför nästa omstart under processens gång :)

Link to comment
Share on other sites

vi har ett xp med licens men inte det heller funkar att installera. varför??

På vilket sätt fungerar det inte?

Är det så att hårddisken inte hittas? För det kan bero på att XP:s installationsprogram saknar drivrutiner till moderkortets SATA-styrenhet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share