"Det går inte att hitta ordningsnumret 323 i DLL-Filen iertutil.dll"


IngenBigDealDeluxe
 Share

Recommended Posts

Hej, eftersom jag märkt att många av er kan mycket om datorer så täntke jag fråga om någon kan hjälpa mig med mitt problem.

Jag har försökt ladda ner spel, och allt går bra tills installationen, precis efter man väljer var filen ska hamna. Då kommer det upp

"Det går inte att hitta ordningsnumret 323 i DLL-Filen iertutil.dll." sedan stängs programmet ned.

Väldigt frustrerande och jag undrar om någon vet hur man gör. Då jag försökt ladda ner ett sådant program som fixar sånt så går ju ironiskt nog inte att installera detta, p.g.a "Det går inte att hitta ordningsnumret 323 i DLL-Filen iertutil.dll." medd. som kommer upp!

Tack på förhand :)

Link to comment
Share on other sites

Hej och välkommen till forumet!

Jag har försökt ladda ner spel

Oupps, det var ingen bra början... det i sig själv kan ju vara en dålig idé. Ber du om hjälp kring ett piratspel så slutar nog supporten här.

"Det går inte att hitta ordningsnumret 323 i DLL-Filen iertutil.dll."

iertutil.dll är knutet till Internet Explorer vad jag kan utläsa från nätet, så det låter skumt...

Kan du specificera lite kring vad det är för spel och lite kring vad du har för en dator?

//Manneman

Link to comment
Share on other sites

Ska vi tolka det som att det inte går att ladda hem saker alls men att du kan använda Internet Explorer till att surfa? Vilken version av Internet Explorer använder du? Jag utgår från att det rör sig om spel erhållna på ett schysst sätt...

Om problemet är IE-relaterat så återställ alla inställningar genom att i IE gå till Verktyg > Internetalternativ > Avancerad och väljer "Återställ...". Med tanke på att det rör sig om problem med en DLL-fil löser föregående tips troligtvis inte problemet. Om du använder IE8 så uppgradera till IE9 för att få senaste systemfilerna på plats. Om du redan kör IE9 så avintallera och installera IE9 på nytt.

Link to comment
Share on other sites

Så, tog lite tid innan jag märkte att jag inte var inloggad :P Trodde ni hade gjort så jag inte fick kommentera mitt inlägg.

För att besvara era frågor så kan jag säga att det är ej piratkopiering utan mer spel som League of Legends och så och nej, det går ladda ner saker, det är installeringen som det kommer upp på. Jag har nu testat det med ie9 och det funkade inte. Jag har en Acer Aspire 5741g, (laptop) bra speldator, när den funkar :P

Om någon vet får den gärna berätta :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

 • Similar Content

  • By perk
   Min HP dator med win7 har varit seg och hårddisken varit ”ganska” full. När det blivit så tidigare så har jag formaterat (eller vad det heter) om den, med skivan som var med. Då har den alltid blivit pigg, och som den var då den var ny.
    
   Nu när jag gjort det, så verkar det som om hårddisken istället fyllts ytterliggare. Den är bara på 500GB och efter öminstallationen är det endast 9,43GB ledigt utrymme.
    
   Kan någon komma med tips om vad som kan vara felet, kan det ha med win7 och att det inte verkar finnas uppdateringar till det.
    
   Eller kan jag göra något fel, är några år sedan jag gjorde det senast och minnet i mitt huvud är väl inte vad det borde vara. Men det har aldrig varit några problem tidigare då jag gjort det.
    
   Tacksam för hjälp
  • By JoWa
   En vecka och en dag efter att Windows 10 släpptes, gick det om Windows 8 i användning den 6 augusti, enligt StatCounter.
   Win7: 54,23 % Win8.1: 14,6 % WinXP: 10,1 % OS X: 8,04 % Win10: 3,59 % Win8: 3,42 % Unknown: 2,13 % WinVista: 1,87 % Linux: 1,54 % Chrome OS: 0,27 % Win2003: 0,12 % Win98: 0,03 % Win2000: 0,01 % WinCE: 0,01 % Other: 0,02 % Windows 10 gick om Vista den 1 augusti.   27 juli till 6 augusti: http://gs.statcounter.com/#desktop-os-ww-daily-20150727-20150806
  • By Anna Maria
   Jag hoppas att supporten för Windows 7 hjälper till ... Men det kanske inte funkar så bra... Jag läste om en som inte fick så bra hjälp... Om de inte gör det hoppas jag att jag kan få hjälp här...
   Jag har tagit bort återställningspartitionen... Jag trodde inte jag behövde den. Jag försökte att få min dator tyst genom att installera Windows 7 32 bitar istället för Windows 7 64 bitar... Nu har jag inga drivrutiner så att internet funkar på den... Jag trodde att det bara var att hämta på nätet med min Linuxdator och ta till Windowsdatorn  men dessa filer verkar bara gå att ladda ner från Windows update ... Kan man ladda ner såna filer på nån annans Windows dator och ta till sin egen dator ? 
    Mina andra datorer har blivit tysta när jag installerade Windows och Linux 32 bitar... Jag har inte Linux och Windows på samma dator.
   /Maria
    
  • By Korpen
   Windows update slutar inte söka efter uppdateringar i windows 7 home premium SP1, har testat att köra en fix it från microsoft men det hjälpte inte, nån som har någon ide hur man löser detta? Jag får inga felmeddelanden utan windows update bara söker och söker..
   Tack på förhand
  • By hejsanhejsan
   widevinecdmadapter.dll
   Den installerade sig själv utan att jag begärde det
    
  • By jakob
   Hej, jag har köpt en splitter ny laptop Acer från media markt, (jag vet att den är Windows 7 kompatibel)
   Jag är desvärre tvungen att omformatera den på grund utav att jag arbetar i Pro Tools 11, var på att den versionen av pro tools inte stöds av Windows 10. (och pro tools 12, som stöds, kostar 5500 kr, medan Windows 7 Home Premium - 64 Bit - ESD kostar kring 800 kr)
   Jag köpte licensen via internet och fick allt via epost, så inga skivor eller usb stickor är iblandade. Varje gång jag försöker installera så hamnar jag på samma ställe. Jag kommer bifoga 5 bilder som pekar på vad som händer, som kanske kan hjälpa er att hjälpa mig bättre.
   När jag kör igång istallationen går allt som det ska fram tills att (se bild 1, tog bilden lite för tidigt, procent satsen hinner komma till 20%) datorn vill startas om som den tidigare nämnde i installationen.
   När datorn startas om så hamnar den direkt på bild nummer 2, (bild nummer 3 är inzoomad på felkoden) och sedan omdirigeras jag till bild nummer 4 (bild nummer 5 är samma som bild nummer 4, bara att man inte såg andra alternativet med min kamera.)
   När jag trycker på F8 när det är markerat på "Installationsprogrammet för Windows" så omdirigeras jag till bild nummer 2
   Därför kan jag endast välja "Windows 10" för att sedan komma tillbaka till mitt föredetta operativ system, dvs windows 10.
   Hur ska jag gå till väga för att kunna fixa windows 7. Skulle uppskatta det jätte mycket, tack på förhand!
   MVH JAKOB