Jump to content

Inga miniatyrer för avi. och mpeg.videofiler i windows 7


hami

Recommended Posts

Miniatyrer visas för mov. filer. däremot inte för Avi. och mpeg. Filerna kan inte öppnas av en smarttv, däremot går de att öppna på datorn. I mediaspelaren visas miniatyrer för alla filformaten. Känns retfull då jag skaffat en smarttv och inte kan utnyttja alla finesserna.

Link to comment
Share on other sites

.mov är ett format som öppnas med QuickTime från Apple, antar att du har två frågor i en?

1. ang miniatyrer, för .mov hämtar du quicktime från apple, för andra format hämtar du ett CodecPack t.ex Kazaa Lite codec pack, eller CCCP codec pack.

2. vilka filtyper du kan spela upp på din SMART-TV, för att svara på detta så behöver du precisera mera exakt vilken modell och tillverkare det är på TV-apparaten.

Link to comment
Share on other sites

Tack för ett snabbt svar. Mov. filerna fungerar helt normalt med miniatyrer till skillnad från avi. och mpeg.filerna som inte visar miniatyrer. I mediaspelaren visas miniatyrer till alla filformaten. Jag provade och konverterade en avi.fil till mov. och då visades miniatyr. Laddade hem och installerade Kazaa Lite codec pack och det gjorde ingen skillnad. Skulle det kunna vara något i registret som spökar? Jag är alldeles för okunnig för att våga göra några ändringar där utan att få handledning av någon mera erfaren.

Vad gäller Smart-tv så skall den klara alla de vanligaste filtyperna. Det är en Philips 6636T

Link to comment
Share on other sites

TVn spelar upp mov.fiierna utan problem. Det är avi. och mpeg. filerna som ställer till det. Kan det vara något fel i registret? Såg ett gammalt inlägg med likartat problem men med Vista.Då var det i registret felet låg. Jag har varken kunskap eller mod att gå in i registret utan handledning.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...