Recommended Posts

Jag brukar inte tipsa om städprogram då jag finner de flesta mer eller mindre skadliga i händerna på användare med dåliga datorkunskaper. Med DrivePurge gör jag ett undantag, eftersom det vänder sig uteslutande till användare med betydligt bättre datorkunskaper än "normalanvändaren". Inget för nybörjare med andra ord.

I DrivePurge finns inte mycket automatik utan här konfigurerar (och rensar) man manuellt, så man måste verkligen veta vad man håller på med. Vet man det, får man ett väldigt bra städprogram som ger full kontroll över filer och registerposter.

post-1936-0-31215200-1333867373_thumb.pn

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.

 • Liknande innehåll

  • Av Hans42
   Jag har en ssd 265 Gb i min desktop och har inte brytt mig så mycket om den. Men nu upptäcker jag att disken är nästan full,8,29 Gb ledigt. Försökt göra systemåterställning, men stängde av datorn efter en timme då den bara sot och talade om att uppdatering pågår.... Nu finns inga återställningsval kvar när jag försöker återställa till tidigare tidpunkt.
    
   Vad händer när C: blir totalt full? För det kommer den väl att bli inom kort. Vet ju inte vad jag kan rensa bort. Någon med kunskap?
  • Av Lasse B
   Hej fråga.
   På den ena datorn har jag en SSD disk på 120 GB.
   När jag skulle göra en diskrensning, ( Rensa Systemfiler ) står det att jag kan ta bort i Windows Update-Rensning 3,99 TB, TB är välan terabyte.
   Hur kan det komma sig, när disken bara är på 120 GB, och jag har kvar cirka 80 GB på den ??
   Gjorde en rensning, med det var inget som försvann, det står fortfarande kvar att rensa 3,99 TB.
   Är det fel på disken tro ??? Någon som vet vad detta mysterium beror på.
   Mvh
   Lasse B
  • Av JoWa
   En av veckans Windows 7-uppdateringar, KB2852386, ger städverktyget Diskrensning en ny funktion, Windows Update-rensning.
    
   Kör Diskrensning som administratör så dyker det nya städområdet upp.
    

    
   Efter att ha klickat på OK i Diskrensning, starta om datorn så utförs rensningen.
    

    
   Beskrivning: Breaking News! Reduce the size of the WinSxS Directory and Free up Disk Space with a New Update for Windows 7 SP1 Clients
  • Av Sir_N
   Jobbar med en ungdomsdator som hade flera AV-program installerade och ändå 58 "threats" enligt SuperAntispyware. :-)
   Den har även "Dcleaner" installerad, ett program som jag inte stött på tidigare. Om man går till dess webbsida www.dcleaner.ca så ser den ut som de man brukar komma till när man skriver fel adress till en webbsida..
   Är det ett okej program eller ett rogue-ware? Inga direkta larmrapporter på nätet i alla fall! Och det finns på download.com.
   /Sir_N