Jump to content

Virus?


tisha
 Share

Recommended Posts

Jag har två sidor som finns med i temperary internet files som jag inte har varit in på. Den tiden då de står som senast använda finns inga andra sidor som senast använda. Jag har inte ens suttit vid datorn den tidpunkten.

Hur kan det komma sig? Kan det vara ett virus? Nån som har hackat sig in i min dator? Hoppas nån har en förklaring på detta? :)

Link to comment
Share on other sites

Vad är det för sidor? adresser?

Kan vara så "enkelt" att det är "sidor" som används för att visa reklam i t.ex Windows live messenger eller annat program som du kanske har igång på din dator.

Link to comment
Share on other sites

Om du vill ta bort allt i "temperary internet files" och då menar jag allt, behövs CCleaner då den vanliga rensningen, via fliken "ta bort webbhistorik" inte tar bort index.datafilens innehåll, som hänvisar till cookies, adresser till reklam och andra skräpadresser.

Link to comment
Share on other sites

Jag vet inte hur det är med Internet Explorer, men det finns webbläsare som läser in länkar i bakgrunden så att det ska gå få fortare att visa sidan om man klickar på någon länk. Men om du inte ens befunnit dig vid datorn så känns det ju lite långsökt.

Inga andra konstigheter med Internet Explorer, typ reklam där det inte borde finnas någon eller sökningar i Google ger fel länkar?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...