Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.

Andreas Stenhall

Ladda hem Windows Server 2012 Release Candidate

Recommended Posts

Verkar ju som om den här versionen också ska starta i Metroläge som standard.

http://mobile.thever...cy-code-removal

Japp, i betan fanns det en GPO som man kunde ställa in för att landa på desktopen som standard i Server 2012. Nu verkar det vad jag kan se ut som att man landar på desktop i Server Manager och inte på startmenyn som standard.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 • Liknande innehåll

  • Av Andreas Stenhall
   Under testningen av Windows 8 har Microsoft släppt tre testversioner; Developer Preview, Consumer Preview samt Release Preview. Det som kommer att hända antingen den 15 eller 16 januari beroende på vilken testversion det gäller är att skrivbordet blir svart men framför allt kommer du att märka att datorn startas om en gång per timme.
   Det gör med andra ord datorn obrukbar i praktiken och rekommendationen är att uppgradera till den slutliga versionen av Windows 8. Erbjudandet om att uppgradera för 279 kronor går ut sista januari.
   Uppgradera: Uppgradera till Windows 8
  • Av Andreas Stenhall
   I mitten av september drar två av världens främsta deploymentexperter ut på turné Sverige runt. Var med och ta del av vad Johan Arwidmark och Mikal Nyström har att dela med sig av angående Windows 8, deployment, MDT 2012 Update och SCCM 2012 SP1 samt Windows Server 2012.
   Mer information om Windows Deployment Roadshow:
   http://www.deploymentevents.se
  • Av Andreas Stenhall
   Med start på torsdag 23/8 så kommer du varje torsdag fram till jul att kunna ta del av ett en timme långt seminarium om Windows Server 2012. Undertecknad kommer framåt november/december köra ett seminarium om hur Windows 8 fungerar bättre tillsammans med Windows Server 2012. Först ut nästa vecka är Mikael Nyström på ämnet "Server Manager".
   https://www.facebook.com/technetsweden/events
  • Av Manneman
   Tänkte ha en samligstråd kring Windows 8 från Developers Preview fram till nu. Vad har blivit bättre med tiden? Fyll på med upplevelser! Skulle uppskatta att inlägg liknande "Jag tänker inte ens prova" och "Jag håller mig till Windows 7" osv osv finner sin plats i en annan tråd.
  • Av Manneman
   Ja, vi får se...
   http://www.idg.se/2....-8-slapps-i-dag