Jump to content

Kan jag fråga här om iPad och View Connection Server


Recommended Posts

Hej!

Har blivit med en iPad och sett artiklar om att det ska vara möjligt att köra Windows på den, virtuellt.

Skulle vara roligt att testa. Har appen "WMware View" på iPad:en, men vet inte hur jag ska gå vidare när det står "Enter the host name or IP adress of a View Connection Server". Troligen är det min ålder som sätter pinnar i hjulet :) för att gå vidare, men trots det så vore det som sagt roligt att testa.

Ni gurus, kan säkert detta som ett rinnande vatten, så om ni har lust så hjälp en stackare som går på hal is.

tacksam för svar

tomorrow

Link to comment
Share on other sites

Nu är det väl inte hela sanningen att du kan köra Windows på ipad'en WMware View är som t.ex VNC eller Teamwiever, ett program för att visa och kontrollera ett annat operativsystem virituellt.

Så det du kan göra med WMware View är att ansluta till en WMware installation som kör windows och styra den från ipaden med WMware View. Så du behöver en dator som kör WMware med windows installerat som "server" som du ansluter till.

Edited by si3rra
Link to comment
Share on other sites

Tack si3rra för ditt snabba svar. Har installerat WMware på min bärbara men får det inte att fungera, antagligen är jag för dum och har för lite kunskap om det hela, så troligen behöver jag en step to step instruktion och en länk för att ladda ner rätt WMware program.

Skulle vara roligt att testa.

hälsningar

tomorrow

Link to comment
Share on other sites

VMware View är en större lösning än att bara köra VMware workstation eller en VMware ESX Host. Jag skulle istället rekommendera dig att titta på en app som fixar RDP, då kan du köra den direkt mot alla Windows-burkar som har stöd för att ta emot RDP-anslutningar (alla Pro/Business/Enterprise/ultimate-versioner plus alla serverversioner av Windows).

Link to comment
Share on other sites

Ska du bara köra hemma inom ditt lan så prova med RealVNC http://www.realvnc.com/products/ios/ för plattan och sen laddar du hem VNC Server (free) för din PC och installerar.

Ska du köra utifrån ditt eget nät så kan TeamViewer vara ett alternativ för den brukar leta sig igenom brandväggar och routrar utan att man behöver göra några speciella konfigurationer http://www.teamviewer.com/sv/download/mobile.aspx och http://www.teamviewer.com/sv/download/windows.aspx quicksupport på din Windows dator.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...