Recommended Posts

Hejsan :)

Det låter ju onekligen som ett läsningsfel, kanske att just de området tagit skada eller börjar bli slitet där mappens innehåll ligger lagrat på disken. En försiktig metod till börja med kan nog vara bästa valet i den situationen.

Kommer först & tänka på program som skannar igenom disken och sedan återställer den data och dom filer som hittas. Finns ett par fabrikat av recoveryprogram i olika varianter som du gärna får prova om du vill.

Easeus | Minitools

Nästa steg om du fortfarande inte får fram filer som fattas, då skulle jag nog testa med försöka göra en defragmentering av disken, intressant vore kanske att prova om det går att flytta dessa filerna fysiskt på disken till annan plats med hjälp av verktyg som t.ex Mydefrag som har den möjligheten. Nästa kan va lite lurigt och bör köras som en allra sista utväg men kan också fixa problemet om du har tur. CHKDSK (Checkdisk) och göra en diskkontroll på disken. Sista alternativet kan ju även göras via kommandotolken (CMD) Glöm ej starta den med administratörsbehörighet isåfall.

Redigerad av Opptokoppter
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laddar...