Jump to content

Utdrag ur forumreglerna


Recommended Posts

Tycker det börjar nå en löjlig nivå på vissa inlägg härinne nu och jag är ruskigt trött på att behöva se samma namn dyka upp om och om igen... därför sätter jag nu ner foten och gör detta med en hel hög inlägg i ryggen.
 
Så här står det i forumreglerna:

§6 Användare och användarkonton
4.Om man systematiskt vägrar följa moderatorers eller sajtägarens uppmaningar så kan man bli avstängd för all framtid.
 
Vad detta innebär är enkelt! Om en användare har blivit avstängd så kommer ytterligare tillträde till forumet nekas, både under avstängt användarnamn och under nyskapade användarkonton. Att tro för en sekund att jag behöver IP-nummer och andra fysiska bevis för att se detta är sannerligen fel. Jag är inte född igår... och ingen annan här inne heller, för den delen. Därför kan detta ses som väldigt provokativt av både moderator, sajtägare och medlemmar.
 
Som moderator har jag fått lära mig en del härinne. En av de sakerna jag fått lära mig är att ha lite överseende med vissa "sura" skämt och likaså vara mer tolerant för att låta forumet få lite liv och rörelse. Detta anser jag att jag gjort till stor del. Men när överträdelserna är så uppenbara så man bara sitter och gapar så är den "nya" toleransgränsen nådd med råge.
 
Inga namn nämnda... ännu. Men från och med nu så kommer jag obönhörligen moderera för glatta livet.
 
// Manneman, Moderator

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...