Jump to content

Dustin Home bra webbutik?


Go to solution Solved by Cecilia,

Recommended Posts

Har handlat där flera gånger och har aldrig haft några problem, kom bara ihåg att skilja på Dustin som säljer till företag och Dustin Home som säljer till privatpersoner

Link to comment
Share on other sites

Håller med Cecilia.

 

På ett sätt tycker jag inte om att vara en del i att skapa monopol bland tjänster men Prisjakt är så fenomenalt och överlägset konkurrenterna i Sverige att jag inte kan rekommendera det mycket nog. Prisjakt är alltså inte en butik utan de tillhandahåller prisjämförelser mellan butiker, produktinfo, recensioner, betyg, omdömen,  m.m. Ett praktexempel på hur man kan utnyttja Internetgemenskapen till att göra vardagen lättare/bättre/effektivare.

 

Alla butiker/kedjor är inte representerade på Prisjakt så det ger inte hela sanningen och det är inte heller min enda källa till information, men jag skulle aldrig köpa en elektronikpryl som kostar lite mer eller är tänkt att användas under en längre tid utan att ta en koll där. Det gäller inte bara datorer, mobiltelefoner och annat nördigt som jag finner intressant och kan spendera allt för mycket tid på grotta ner mig i, utan även nödvändigt ont som strykjärn, dammsugare och nästrimmers. :)

 

För övrigt trycker jag Dustin / Dustin Home tillhör toppskiktet inom sin genre och om den specifika varan har ett konkurrenskraftigt pris (inkl frakt) skulle jag inte tveka att beställa därifrån.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...