Hur slippa dubbelexercisen vid byte av profil i Outlook?


Recommended Posts

Har två olika profiler i Outlook. När jag skall byta mellan dem måste jag stänga ner programmet och öppna på nytt samt då välja den andra profilen. Emellertid verkar programmeraren ha utgått ifrån att om man stänger en profil och sedan startar programmet igen så är det inte för att man ville stänga den profilen och välja en ny, utan för att man vill öppna den igen. I alla fall kommer man automatiskt tillbaka till den profil man stängde och måste stänga den en gång till för att programmet skall förstå att man vill kunna byta. Någon som vet om det går att ändra på detta?

Link to comment
Share on other sites

Vad jag  menar är att det går inte att lägga till exchangekontot i min gamla profil (där jag har ett gäng olika epostadresser och all lagrad epost). Möjligen skulle det gå att lägga till mina andra konton i exhangeprofilen, men det är inte ett intressant alternativ om det inte går att flytta över all lagrad post till den.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share