Gå till innehåll

[LÖST] Firefox trubbel


Belsebub

Recommended Posts

Har du försökt installera anågot nytt tillägg till foxen? Ändrat i något tillägg så att det skall passa din firefox-version? Jag fick ett liknande meddelande en gång när jag gjorde så, men nu minns jag inte vilket tillägg det var.

Naturligtvis så kan det också vara någon form av otyg. Kör igenom med Ewido och se vad den hittar http://www.alltomxp.se/sajt/forum/index.ph...pic,2358.0.html

Om Ewido inte hittar något och om du är säker på att det inte är otyg så kan det vara en bra idé att starta Firefox i safe-mode och se om du får samma problem. Det skall finnas ett sådant alternativ i din startmeny.

OBS! Ta en backup med hjälp av MozBackup innan du börjar joxa med foxen så att du inte blir av med dina bokmärken och inställningar http://www.alltomxp.se/sajt/forum/index.ph...pic,2670.0.html

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack så mkt för tipsen! Jag har kommit på vad det är nu jag testade att avinstallera alla tillägg och la dit dom en för en och det verkar som om tillägget "tap mix plus" och tillägget "forecastfox" inte går ihop tillsammans. Kan endast ha en av dom aktiverad. Annars blir det fel. Får väl vänta på en uppdatering eller nått.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...