Gå till innehåll

Tips till webbsida och logga


Recommended Posts

Hej, jag och några kompisar har precis skapat ett UF-företag som ska skapa hemsidor till mindre företag och organisationer. Vi står dock rätt stilla då vi inte vet riktigt hur vi vill ha designen på vår sida. Vi har även funderingar på loggan. Vår nuvarande sida ligger för tillfället uppe på  http://oskar-olsson.ostersjo.nu/index.html   som test. Nu till min fråga, skulle någon vänlig själ vilja ge lite kritik och tips på vad man kan göra snyggare och bättre med själva huvuddesignen? Vi kommer under veckan även att lägga in information om allt, men för tillfället är det bara de stora grejerna på sidan vi behöver tips på. Om ni vill får ni även jättegärna tipsa om hur vår logga kan se ut. Ni kan även skapa en snabb logga om ni vill, då vi har bristande kunskaper inom den biten. Vi läser för övrigt webbutveckling 1 andra året på gymnasiet.

 

Tack på förhand!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej, jag och några kompisar har precis skapat ett UF-företag som ska skapa hemsidor till mindre företag och organisationer http://oskar-olsson.ostersjo.nu/index.html   

 

Ni kan även skapa en snabb logga om ni vill, då vi har bristande kunskaper inom den biten. 

Vi läser för övrigt webbutveckling 1 andra året på gymnasiet.

 

 

Host harkel.. din logga måste du göra själv, klarar du inte det så skall du nog inte slösa mer energi på ditt tänkta företag.

 

Websidan eller mallen är katastrof, skall du sälja, så måste du sälja dej själv först

(Läs: din egna hemsida måste sticka ut..)..

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Får nog hålla med Marion. Hade ni lekt med detta i några år på hobbynivå hade ni haft lite mer att stå på. Men det känns som att den utbildning ni nu går är er första kontakt med detta och att då direkt kunna leverera något som är värt att betala för, ja det kräver nog att ni har exceptionell talang och känsla för detta. Vill inte vara elak men utifrån sidan du länkar kan jag inte se att ni har det. Inte så mycket för att den skulle vara dålig utan mer för att den är så extremt grundläggande att den inte säger något. Det tar typ ett par minuter att göra en sådan sida i notepad utan att ens prova resultatet. Det gör det också svårt att komma med någon meningsfull kritik. 

 

Angående loggan så är det också svårt då det inte ens framgår vad företaget heter. Ni kanske tänker fokusera på kodningen och inte har intresse/talang för grafisk formgivning men då bör ni hitta någon samarbetspartner som kan sköta den biten. Men då får man förstås betala för det och det kanske blir svårt i ett uppstart/UF-företag. 

 

Önskar er i alla fall lycka till! 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...