GWX Control Panel hjälper dig bli av med Windows försök att uppgradera till tian


IT doktorn

Recommended Posts

Vill man slippa bli påtvingad Windows 10, då man använder Windows 7.8.1, bör man testa  http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.641700/stoppa-uppgradering-uppdatering-windows-10

 

 

GWX Control Panel hjälper dig bli av med Windows försök att uppgradera till tian.

Starta det och klicka på alternativen Disable ‘Get Windows 10’ App (permanently remove icon)  och Disable Operating System Upgrades in Windows Update så ska inget av detta ske i framtiden.
 
Om Windows redan har fått för sig att det har tillstånd att uppgradera systemet, vilket alltså kan ske oavsett om du gett det eller inte, kan du behöva utföra en åtgärd till. Efter att du kört GWX Control Panel och avaktiverat de två alternativen laddar du ner och kör Windows Update Troubleshooter. Programmet kan ge ett felmeddelande men efter att det gjort sitt och du startat om datorn så borde allt vara som förr igen.
 
Inget av detta ska hindra dig från att få de vanliga säkerhetsuppdateringarna och andra nyheter till Windows 7 eller 8.1.

Windows Update Troubleshooter kan städa upp de sista problemen som den insisterande uppgraderingen ställt till.

 

Har nyss testat detta på två datorer hemma som har Win 7 och det fungerar perfekt och blev mycket rappare. så jag kan verkligen rekommendera detta

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.