USB/Drag and Drop i Virtual Box


Bigfoot13579

Recommended Posts

Jag har installerat några Linuxversioner och Windows XP på min dator med Windows 10 i Virtual Box och alla fungerar som de ska. Men när jag installerade en uppgradering av Windows 7 på en XP då hittades inte nätverkskortet? XP fungerade innan jag uppgraderade med tanke på nätverkskortet men inte efter uppgraderingen!?

Jag har testat att få över drivrutiner genom USB och Drag and Drop men jag får inget att fungera. Jag har även provat att sätta i en musikskiva när VB är igång men då spottar datorn ut den... Tänkte bränna in drivrutinerna på skivan om det hade fungerat att läsa skivan i VB...

Någon som har något tips på vad jag kan göra för att få över drivrutinerna till Win 7 i VB?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hur menar du då? Vad jag ser i den virtuella maskinen är ett (1) nätverkskort i "Device Managern" utan drivrutiner, men jag kan inte installera drivrutinerna eftersom jag inte får över dom till den virtuella maskinen från "den riktiga maskinen"?

Så min fråga är hur jag kan få igång "Drag and Drop" eller USB-enheten i den virtuella maskinen så jag kan kopiera mappen med drivrutiner från min "riktiga maskin" och klistra in dom t.ex på skrivbordet i den virtuella maskinen? Och när jag har fått över mappen med drivrutinerna så finns det en setup.exe att köra och förhoppningsvis så fungerar nätverkskortet efter det och jag kan koppla upp mig mot nätet och surfa i den virtuella maskinen.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.