• Liknande innehåll

  • Av Lasse B
   Fråga, lite osäker.
   Kollade igenom vilka program som startar upp i autostart.
   Lite osäker på en.
   Nvidia Backend ( 3 ) kan man inaktivera denna ??
   Lasse
  • Av EnRIz
   Hej alla glada!
    
   Mormor har fått tag i en Scanner(SHARP AL-1555) som är ansluten via USB(finns ingen nätverksport på) och jag skulle vilja installera mjukvara som Skannar in vad som finns på flatbädden(mataren verkar trasig), och mailar resultatet som PDF/JPEG till hennes epost. 

   Jag har googlat, kollat på SHARPs egen mjukvara men jag kan inte få de knappar och inställningar som följer med scannern att funka. Jag kan skanna via olika mjukvaror, men jag vill göra det enkelt för mormor och slippa lära henne krångliga procedurer i nya program.
    
   Finns det någon mjukvara som kan göra det jag vill? Det får gärna vara krångligt att konfigurera, kräva batchskript och externa servrar, bara användningen är smidig och enkel(Gärna något som kan dubbelklickas på och bara funkar). Burken kör Vista.
  • Av Skull Kid
   Jag vet mycket väl att det går att inaktivera och aktivera program som redan finns i "Autostart", men inte hur man lägger till program här? Vet någon hur man gör?
  • Av Kakmonster
   Hallå gott folk!
   Min Windows Live Messenger-klient (senaste versionen) autostartar precis som jag vill då jag startar Windows 7, men den ställer sig alltid i "osynligt" läge. Hur gör jag om jag istället vill att Messenger skall starta i "grönt" online-läge så alla på min lista ser när jag slår på datorn och finns tillgänglig? Som läget är nu måste jag alltså ändra online-läge manuellt varje gång jag slagit på datorn, och jag hittar faktiskt ingen inställning alls som reglerar vilken slags online-status som skall vara "default" när Live Messenger startar.
   Alltså: hur får man Windows Live Messenger att starta med "grön" online-status så alla på min lista ser att jag är online?
   LÖST:
   Det visar sig att lösningen fanns i den här tråden där det med pedagogiska skärmdumpar förklaras att inställningen jag letar faktiskt finns, men att den syns först då man loggar ut ur Live Messenger (vilket jag normalt inte har anledning att göra). Lite klantigt att gömma en inställning kan tyckas, enklast hade ju varit att ha "default-status"-valet bland alla andra inställningar.