ser alla om jag trycker på dela när jag markerat ett objekt?


Cacke
 Share

Recommended Posts

Om du delar offentligt på Google+ är det synligt för alla, men om du delar privat är det synligt endast för den du delar med.

Men vad är det för filer du skall spara, och sedan ta tillbaka? Om du vill använda någon Google-tjänst, är det närmast Google Drive eller/och Google Foto som är användbara.

Eller dra över filerna till en dator? Snabbt och privat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share