Jump to content

iPhone 6 och en Powerbank


CGD
 Share

Recommended Posts

Jag har som present köpt en Powerbank TP-link 15600 mAh (http://www.webhallen.com/se-sv/mobilt/249959-tp-link_15600mah_powerbank-usbx2_5v_25a-vit) till en person som har en iPhone 6. Men när jag läst på lite så undrar jag om det verkligen fungerar. När batteriet i mobilen är slut så kan det tydligen ta flera timmar att ladda upp mobilen igen och då är man ju utan mobil ändå. Eller kan man ladda upp mobilen lite då och då. Powerbanken väger ju även lite mer än mobilen med sina 344 g. När jag köpte powerbanken hos Webhallen frågade jag om den fungerade med iPhone 6 och det var ju inga problem med det men jag tänkte inte på att fråga hur det ska fungera så att man aldrig blir utan ström i mobilen.
Har vi någon här med erfarenhet som vet hur det här ska fungera i praktiken? Eller kanske någon som vet ändå. Kanske finns det någon annat bättre alternativ?
 

Edited by CGD
Link to comment
Share on other sites

Först och främst så väntar man inte till batteriet är helt slut...de få gånger jag använt en Powerbank så har det varit från ca 20% på telefonens batteri. Sen använder man telefonen som när man pluggar den i väggen och använder den samtidigt. Ju mer du pillar med telefonen ju längre tid tar det att ladda den och ju mer kräm går åt från själva Powerbanken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...