Jump to content
alltomwindows.se fyller 20 år! ×

Helskärm i Edge?


thomcats

Recommended Posts

Trots alla uppdateringar i Windows 10, så har jag ännu inte sett till något, som indikerar att helskärmsläge är på gång i Edge. För mig är förutsättningen för att använda en webbläsare att jag kan slå upp den i helskärmsläge då och då via funktionsknappen F11 (eller någon annan knapp om tillverkarna hellre vill det). Jag använder således fortfarande IE 11 och Google Chrome, vilka båda kan handha helskärmsläget. Hade gärna velat använda Edge också, eftersom det är knutet till Windows 10, men utan helskärm så är det uteslutet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
4 timmar sedan, JoWa sade:

Var inne och tittade på min Edge, men där finns inte pilarna, som skall ge helskärm, vid sidan av Zoom-verktygen. Inte heller fungerar F11. Betyder det att jag ännu inte fått den uppdateringen? Hackes förslag ovan fungerar dock, men det hade ju varit enklare med endast F11-tangenten, som sagt. Kan jag ladda ned den aktuella uppdateringen någonstans manuellt?

Link to comment
Share on other sites

2 timmar sedan, JoWa sade:

Du behöver ha version 1709, som släpptes i oktober. Den skall du kunna få via Windows Update (Inställningar, Uppdatering och säkerhet).

Jag har inte fått update 1709 och prövar jag att söka, så finns inga uppdateringar att hämta just nu. Kan den laddas ned manuellt någonstans?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...