Jump to content

Guide? manual?


Cacke
 Share

Recommended Posts

Jag är inte riktigt säker på vad du eftersöker här.. Man gör ju på samma sätt i Windows 10 som i alla tidigare versioner som blivit sega.

Däremot så finns det funktioner i Windows 10 som kan göra så att datorn upplevs långsammare därför att de körs i bakgrunden, typ uppdateringar etc, så att du inte tillåter att internet får hämta från din dator utan bara det lokala nätverket.

Det finns en sak till om man kör en bärbar dator på batteridrift i Windows 10 med den senaste uppdateringen. Den finns i energialternativen. Det alternativet finns bara vid batteridrift, i övriga fall syns den inte ens och är därför inget problem.

Link to comment
Share on other sites

Att ominstallera Windows kan fortfarande hjälpa om datorer blivit långsamma för att det finns onödiga program installerade eller rester kvar av avinstallerade program.

En långsam dator kan också bero på att hårddisken är dålig och då får man köra ett hårddisktest, helst från hårddisktillverkaren.

En dator som kraschar ofta kan ber på att RAM-minnet gått sönder, att hårddisken är dålig, dåliga drivrutiner eller det som jag skrev om i första meningen ovan. För att undersöka om något RAM-minne gått sönder så kör man minnestestprogram.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...