Var finns favoriterna i Edge?


thomcats

Recommended Posts

Med Internet Explorer som standard webbläsare så kunde man alltid vara säker på att hitta de favoriter man sparat i webbläsaren i en fil på datorn under "Användare/User". Den filen kunde man också utan problem redigera med Explorer. Om jag nu gör Edge till min standard webbläsare, kommer de bokmärken/favoriter jag sparar där att hamna på samma ställe eller kan jag endast redigera dem när jag använder Edge och kan leta bland bokmärkena där? Eller kommer Edge:s bokmärken att sparas på datorn i en annan fil än i den tidigare och i  så fall var?

Tack i förväg för svar och synpunkter. 

:rolleyes:

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
3 timmar sedan, Cecilia sade:

Edge har sin egen mapp: https://www.thewindowsclub.com/where-are-favorites-stored-in-edge 

Notera det som är markerat med UPDATE några rader in i texten.

Tack!

Hmmmm . . . . är det bara jag som får "user-unfriendly" i huvudet när jag försöker ta del av all info/uppdaterad info och alla förtvivlade användare, som förgäves sökt en lösning på problemet hur man skall kunna få själv handha och administrera sina bokmärken i fortsättningen?

:unsure:

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nåja, jag tror det är en liten andel som vill hålla på och administrera favoriter/bokmärken på det viset utan att de flesta uppskattar att det nu går fortare när de ligger i en liten databas i stället, precis som med andra välutvecklade webbläsare.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Detta ämne är nu arkiverat och det går inte längre svara i det.