Jump to content

Från min PC till Androidanslutning?


-64

Recommended Posts

I tidningen Ny Teknik läser jag detta:

https://www.nyteknik.se/digitalisering/microsofts-motdrag-android-appar-till-windows-10-7005963

Då får jag en fundering. Jag har en bil med en DEFA elmotorvärmaranläggning och några andra tillägg. Den går naturligtvis att koppla in direkt och den börjar jobba som det är tänkt. Men det finns en finess, den går att fjärrstyra med en mobiltelefon, starttider, batteriladdning, kupéfläkt m.m. Men endast med antingen en I-Phone eller en Andriodtelefon av senare årgångars teknik.

Nu skall det sägas att jag använder inte bilen regelbundet och jag använder inte någon mobiltelefon. (Jag känner mig inte bekväm med dom) Jag glömmer att ladda dom och jag glömmer dom i fickorna i ytterkläder m.m. Och jag trycker ofta på fel knapp när det ringer o.s.v. Så jag är ingen lönsam mobiltelefonkund.

Men jag tänker så här: Om det nu blir som det skrivs här i Ny Teknik. Kommer jag då att kunna köra bilvärmeanläggningen från min PC?

Nu kan vi säga direkt till dom som undrar, min sambo har en I-Phone av passande årgång, så vi skulle lätt kunna ladda ner den appen som krävs för den här motorvärmaranläggningen. Men som sagt, vi använder inte bilen regelbundet, så vi har inte provat detta ännu. Och det är ju inte alltid så att vi befinner oss på samma plats, sambon och jag. Och Google med bl.a Chrome och YouTube har jag redan i datorn med Win 10.

Link to comment
Share on other sites

Om det som står i artikeln stämmer så verkar det ju kräva att app-utvecklaren gör lite mindre anpassningar och lägger upp appen i "butiken" Microsoft Store. Det är ju ingen som vet om den som har utvecklat din bil-app kommer att vilja göra det nästa höst (eller när det nu blir aktuellt).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...