Jump to content

Föra över filer från XP till Vista


kaizerkid

Recommended Posts

Jag lyckas inte föra över filer från min gamla dator till min nya. Jag har XP på den gamla och Vista på den nya. Jag har försökt med en USB 2.0 Data link cable men lyckas varken i Windows filöverföring eller genom att skapa något form av nätverk. Kabeln verkar dock fungera då det står att den är ansluten på båda datorerna! Jag jävligt kass på datorer så kan ni hjälpa mig med några tips så är jag väldigt tacksam. Jag vill bara komma åt filerna, men eftersom CD-romenheten på den gamla datorn strular så kan jag inte bränna ner dem, därför måste jag jobba på ett alternativt sätt!

/Johan

Link to comment
Share on other sites

Känner Windows Filöverföring igen kabeln och att du har en anslutning då du kör guiden? Testa att koppla ut och in kabeln då du står på det steget och se om det får det att komma igång!

Jag har testat att lirka lite fram och tillbaka i Windows filöverföring, men den verkar inte vilja riktigt. Känns lite halvkul att lägga ut 400 spänn bara för det är, så finns det något annat sätt att lösa det på hade det varit bra! Kan man inte fixa nåt form av nätverk med hjälp av denna kabeln istället? Och ja som sagt, att bränna ner skiten är inget alternativ tyvärr.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...