Jump to content

[LÖST] Det går inte längre att spara tema-filer


L-L

Recommended Posts

Ja, som rubriken lyder. Jag använder Neowin UXTheme patchen, och har några olika visual styles. Nu när jag skulle spara ett nytt tema som inkluderar en viss visual style m.m. så sparas det helt enkelt ingen .theme-fil! Någon som har en aning om vad som kan ha hänt? Det har ju gått bra hittills. Det enda som jag vet att jag har gjort sedan det slutade att funka, är att jag råkade ta bort Windows Classic tema-filen som ligger i C:WindowsResourcesThemes. Men som visual style finns ju Windows Classic kvar, den kan man ju inte ta bort. Verkar ju helt orimligt att det inte längre skulle gå att spara nya tema-filer bara för att denna tema-fil nu är raderad?!

Link to comment
Share on other sites

Jag förstår att detta problem inte berör många, kanske inte någon av er (troligtvis). Men låt mig rapportera vad som har hänt:

En liten oskyldig fildelning med DC++ gav mig möjligheten att återföra "Windows Classic.theme" till orginal-mappen. Och, tro det eller ej - problemet har upphört! Det går nu att spara teman som vanligt. Helt sjukt faktiskt, att det bara beror på denna tema-fil. Så om ni någonsin får för er att radera Windows Classic.theme, gör det inte!

;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...