Jump to content

Skärmen blinkar i Vista??


wormuska
 Share

Recommended Posts

Kör både Vista och XP på min dator och problemet är när jag kör Vista så blinkar skärmen till emellanåt men inte när jag kör XP, väldigt irriterande för ibland sker det väldigt ofta. Någon som märkt detta fenomen och isåfall har en lösning på det?

Link to comment
Share on other sites

Det är en stationär och jag kör med ett Geforce 7900 gtx graffekort med nvidias senaste drivisar. Har läst nånstans om att man kan få problem med dvi-kabeln och att problemen löses om man använder en analog istället, men då borde det väl blinka i XP oxå tycker man.

Link to comment
Share on other sites

Jag kör själv ett Geforce 7900GT via DVI och det har aldrig blinkat :) Just nu kör jag med Forceware 158.42 som gick utmärkt att installera på 7900 trots att den säger 8xxx-only. Testa dessa, http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_158.42.html eller http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_158.42.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...