Jump to content

Konto/anv/pw


Valdexp

Recommended Posts

Har installerat XP Prof utan problem och lagt upp 3 anv utan lösenord. När jag startar om datorn fungerar allt perfekt. Efter en ny omstart, efter en stunds arbete på Internet, kräver XP lösenord för samtl 3 anv. Vilket? Inte ens Administrators förut fungerande lösenord fungerar. - Vad kan ha hänt? Kan automatiska uppdateringar från Microsoft påverkat användarkontona?

Link to comment
Share on other sites

Har ominstallerat XP utan problem. Men när jag uppdaterade med Microsofts Windows Update via nätet fick jag samma problem, efter omstart, dvs inloggning krävde lösenord. Jag loggade in med Administrator och det lösenord jag lagt upp vid installationen men XP godkände inte detta. Försökte med blankt lösenord utan framgång.

Ang förslaget att använda programmet Offline har jag inte kunskap om att starta detta om jag inte kan logga in.

Link to comment
Share on other sites

Har du en förinstallerad PC med en massa programvaror från hårdvaruleverantören? Kolla i så fall om där ingår nåt program som gör så att det krävs lösenord för att logga in.

Själv var jag utför en Toshiba laptop med Vista Home Premium installerad. För att få fulla administratörsrättigheter var man tvungen att logga in i nån Toshibaprogramvara som ingick i installationen för att låsa upp så att adminkontot jag använde fick fulla rättigheter i Vista. Helkorkat!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...