Jump to content

Mapp har försvunnit


Reismer

Recommended Posts

Hallå,

Jag har dykt på ett problem. Min personliga mapp jag hade på skrivbordet har försvunnit. När jag använde datorn i Fredags kväll så fanns den där men när jag startade datorn på Lördagen så var mappen borta. Jag har provat att söka efter mappen med "Sök-funktionen" och då hittar jag innehållet och om jag kollar var mappen ligger så skall den vara på skrivbordet. Men när jag klickar på innehållet i mappen som jag hittar när jag söker får jag följande felmedelande:

<sökvägen> refererar till en plats som inte är tillgänglig. Det kan vara en hårddisk på den här datorn eller på ett nätverk. Kontrollera att disken är korrekt ansluten och att datorn är ansluten till Internet eller nätverket. Försök sedan på nytt. Om platsen fortfarande inte kan hittas kan det bero på att informationen har flyttats till en annan plats.

När jag skall prova att återställa datorn till en viss tidpunkt får jag bara återställningstider efter problemet.

Hoppas ni förstår, jag kör Vista.

Link to comment
Share on other sites

Testa att köra "chkdsk C: /f", förutsatt att Vista är installerat på C:. Innehåller mappen några "konstiga" tecken? Om du startar Windows Utforskaren och i adressfältet högst upp skriver in den exakta sökvägen till mappen, vad händer då?

Systemåterställning hjälper föga eftersom den inte rör dina filer utan bara går efter program, drivrutiner och annat som installeras.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...