Jump to content

Vista "hittar" inte skrivare


jensa
 Share

Recommended Posts

Hej.

Har försökt installera min lexmark skrivare på nya datorn men får ingen ordning på den. När jag ansluter usbkabeln "plingar" det till som det ska göra, ungefär som att datorn hittar skrivaren.

När jag sen öppnar skrivar-delen i kontrollpanelen finns ändå ingen skrivare där. Har åxå laddat hem drivrutiner från Lexmark men inget verkar hjälpa.

Någon som kan ge mig nåt tips??

mvh    jensa

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Har du provat med att köra skivan innan du pluggat i USB kabeln?

Så fick jag göra med min HP skrivare i XP.

"Jag stoppade i skivan startade installationen av programvaran och efter ett tag så kom

det upp att det var dax att plugga i USB kabeln och då fortsatte installationen med drivrutinerna etc..."

Kolla din manual så du installerar på rätt sätt.

/Anderzzon

Link to comment
Share on other sites

Har tyvärr inte skivan kvar, har tydligen slängt den av nån jäkla anledning....

Ja det var ju inte bra. Gå till tillverkarens hemsida  http://www.lexmark.se/

Leta efter din modell och hämta hem den nyaste programvaran och drivrutiner...

/Anderzzon

Har testat det flera gånger men det hjälper mig inte heller, börjar bli urless på skrivaren, snart hamnar den i soporna istället >:(

Link to comment
Share on other sites

Det som jag har upplevt med Vista, när jag kört det i "VMware Workstation" är hur smidigt och lätt det hittat min skrivare. Fösta gången märkte jag inte ens, att skrivaren installerades eftersom endast iconen för uppdateringen visades vid klockan. Jag använder xp-AntiSpy och hade stängt av ballongtippsen. I Xp krävs lite mer handfasta tag för att installera min Laserskrivare som nu har några år på nacken.

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Har försökt installera min lexmark skrivare på nya datorn men får ingen ordning på den. När jag ansluter usbkabeln "plingar" det till som det ska göra, ungefär som att datorn hittar skrivaren.

När jag sen öppnar skrivar-delen i kontrollpanelen finns ändå ingen skrivare där. Har åxå laddat hem drivrutiner från Lexmark men inget verkar hjälpa.

Någon som kan ge mig nåt tips??

mvh    jensa

Jag hade problem med min Lexmark z815 fixade det så här:

http://www.alltomxp.se/forum/index.php?topic=5906.0

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Har försökt installera min lexmark skrivare på nya datorn men får ingen ordning på den. När jag ansluter usbkabeln "plingar" det till som det ska göra, ungefär som att datorn hittar skrivaren.

När jag sen öppnar skrivar-delen i kontrollpanelen finns ändå ingen skrivare där. Har åxå laddat hem drivrutiner från Lexmark men inget verkar hjälpa.

Någon som kan ge mig nåt tips??

mvh    jensa

Jag hade problem med min Lexmark z815 fixade det så här:

http://www.alltomxp.se/forum/index.php?topic=5906.0

Så har jag ju åxå testat flera gånger utan resultat, blir nog ny skrivare ändå..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...