Gå till innehåll

Status

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Status

  1. Pssst, läs signaturen igen.

    FRA - Lagen

    (är dubbelbetydelse, givetvis)

    Jämför

    FRA Lagen - Lagen

    (ser inte bra ut)

    Fast man måste nog ha någon som helst känsla för språk för att förstå en sån sak förstås, alla har ju inte det. Sorry, det tänkte jag inte på. Sen behöver man kanske besitta någon som helst intelligens för att kunna koppla ihop textens betydelse. Kan inte du välja en tråd med ett ämne du kan något om...som omväxling? Så slipper du förstöra denna med ovidkommande kommentarer, som hittills? :)

    jo sorry....

  2. helt rätt Status.

    Jag tror att alla Gratis versioner inte är bra. om du vill ha en pålitlig VPN tunnel så rekommenderar jag att du köpen en känst från tl.x dold.se eller nåt annat.. Gratis är oftast inte bättre..

    nä det verkar inte finnas nån gratis tjänst som fungerar med fildelning än..........

  3. "FRA - Lagen som låter SÄPO spana på allt du gör på nätet."

    Visste inte att FRA var en lag.. Konstigt men skönt att man fick veta det nu så man slipper gå omkring helt felinformerad :unsure:

    var väl ett vpn tunnel program som var gratis trådskaparen var ute efter...http://en.cship.org/wiki/VPN

  4. Nej!

    Det handlar om att få ha ett privatliv, utan myndigheters ständiga insyn.

    Det finns säkert de som tror att de inte klarar sig på egen hand utan att någon ser till dem. Jag tillhör inte den skaran.

    ok ok ..ja tur att det finns vpn-tunnlar då....den här funkar bra..http://www.alonweb.com/ men går inte att fildela med..inte dc++ iaf den är gratis .....

  5. Det är väll upp till var och en hur dem vill vara, själv vill jag vara lite av varje hehe.

    X Döljer man något, så är detta ej rätta platsen för det vad vet du om det? varken jag eller dem andra har inte snackat om hemma gjorda bomb eller något olaglig utan hur man kan bli anonym.

    Kan inte vissa personer låta bli?!!! utan måste såga ner eller hugga!!! är det luften som gör så eller vad är det för fel på vissa?

    Fildelning troligen....

×
×
  • Skapa nytt...