Gå till innehåll

Mr D

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Mr D

  1. Det går inte! Du måste tilldela minnet en ledig enhetsbokstav på varje ny dator du pluggar in den i! Alla datorer tilldelar ny maskinvara första lediga enhetsbokstav, men om du ändrar till valfri bokstav så kommer datorn ihåg det till nästa gång. Vill du att ditt minne alltid skall heta t.ex M... så måste du alltså tilldela den bokstaven i samtliga datorer som använder minnet!

    Tack! Ändrar man enhetsbeteckning i Enhetshanteraren? Jag sitter just nu på jobbet och jag har inte rättigheter till Enhetshanteraren här, men det verkar som rätt väg, eller?

  2. Jag har 2 st usb-minnen som inte är permanent inkopplade, jag har manuellt tilldelat dom enhetsbokstäverna M och T. Dom får alltid dessa beteckningar när jag ansluter dom, trots att första lediga bokstav är F. Så visst går det att tilldela en fast bokstav om man vill. Kan tillägga att jag gjort samma sak med usb-diskar!

    Detta verkar vara precis det jag söker! Jag har ett USB-minne som jag använder hemma o på flera datorer på arbetet. Hur gör jag för att manuellt tilldela mitt USB-minne en lämplig beteckning som sedan blir samma oavsett vilken dator jag pluggar in minnet på?/ USB-freak

×
×
  • Skapa nytt...