Gå till innehåll

Telia Kundservice

Medlem
  • Innehållsantal

    1
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Telia Kundservice

  1. Med föranledning av en fråga jag ställt till Telia om mitt mobila bredband, så har jag fått erfara deras mycket dåliga kundbemötande via e-post.

    Fastän dem uttryckligen erbjuder människor att kunna komma i kontakt genom websidan www.telia.se via webformulär, så vägrar företagets support att hjälpa till.

    Detta krångel har just nu kostat mig ett 18månaders bundet mobilt bredbands abonnemang med bara 5GB/månad, då jag önskade att innan första månaden löpt ut- få byta till ett företags abonnemang med 10GB/månad istället.

    Följande text har jag kopierat ifrån mitt supportärende hos Telia i denna fråga och således ställer jag här frågan fri att bli begrundad utav er alla och med en förhoppning om att någon som arbetar på Telia i dess personal tar dessa meningar till sig och gör företaget bättre och mer kundvänligt på sikt.

    Hej!

    Vi har i dagsläget lite olika sätt man kan komma i kontakt med oss. Tyvärr finns det, som du märkt, i dagsläget inte en möjlighet att få svar via e-post när det gäller mobila kundtjänstfrågor. Om det gäller mobila supportfrågor kan man chatta med vår support istället. Det andra alternativet är att man ringer in till vår kundtjänst.

    Våra kunder är viktiga för oss liksom deras synpunkter. Genom att få ta del av dem får vi även en möjlighet att förbättra oss. Jag har därför fört dina synpunkter vidare.

    Med vänlig hälsning

    Karin Nordlund, Informationsansvarig Telia Kundrelationer

×
×
  • Skapa nytt...