Gå till innehåll

cadde

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av cadde

  1. Hej!

    Ljudet i min dator sprakar och det blir rundgång. Samma sak om jag använder hörlurar. kan det vara ljudkortet som pajat? Finns det några goda råd att få av någon?

    Tack på förhand!

  2. :D

    Du saknar Codecs... installera t ex K-lite Codec Pack (bara codecs) så kommer du vara välutrustad för de flesta format.

    // Mange

    Jättetack,nu fungerar det perfekt :D

    //cadde

  3. Windows mediaplayern kunde inte spela upp för det saknas tydligen en avkodare, hur kan man

    vad gör man då?

    Nu kan jag i allafall spela upp musik från cd:n,jättebra!

  4. Testa att köra den bifogade filen. Minns jag inte fel så är det den eminenta "e-son" på forumet som har gjort den. Hoppas det verkligen var han som gjort den, annars ber jag om ursäkt.

    Bara dubbeklicka och starta om datorn efteråt.

    // Mange

    RemoveUpperLowerFilters.reg

    Windows mediaplayern kunde inte spela upp för det saknas tydligen en avkodare, hur kan man

    vad gör man då?

  5. Har du detta problemet endast när du ska spela upp film eller även t ex program? Ser du Dvd/Cd i Den Här Datorn eller i enhetshanteraren?

    Mange

    Jag ser den i enhetshanteraren men det det står att registret är ofullständigt eller skadad (kod 19)

  6. Försöker spela upp dvd eller cd,det fungerar inre. Stoppar in skivan,det surrar en stund och sen blir det tyst. Är det någon som vet hur jag ska gå till väga för att kunna se på film från skivan?

    tacksam för goda råd!

  7. Tack. Har kollat i loggarna och det verkar som att det fortfarande är något korrupt med paketen på din dator. Tyvärr rekommenderar Microsoft att man reparerar Windows Vista, har du en Windows-skiva, annars blir det tyvärr till att göra en återställning. Hänvisar till http://support.microsoft.com/kb/958044

    Om du gör en reparation, eller så kallad inplace-upgrade, så bibehålls inställningar, filer, program osv.

    Tyvärr har jag ingen skiva. Verkar svårt det där. Ska försöka skaffa nån som fixar det åt mig!

    Tack för all hjälp!

    :)) Cadde

  8. Ena problemet avlöser det andra...

    Börja med att söka upp och starta "Tjänster" i sökfältets startmeny och inaktivera tjänsten Windows Update. Byt sedan namn på mappen SoftwareDistribution som finns i c:\Windows till något annat och starta sedan Windows Update-tjänsten och starta sedan själva Windows Update och se om det går bättre att installera uppdateringarna.

    Kör också verktyget som finns på http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/947821 och posta tillbaka vad som står i C:\Windows\Logs\CBS\CheckSUR.log och testa sedan om det går bättre att installera uppdateringarna.

    Kunde inte köra verktyget, fick meddelandet "uppdatering gäller inte för datorn" Sökte upp och startade tjänster, gjorde allt det där,men tyvärr så funkade inte.Pust..!

    //Cadde

  9. Hej Stenis!

    Nu kom det 5 viktiga säkerhetsuppdateringar för Vista som jag inte kunde installera. Felkod 80070490. Försökte installera en o en och också att stänga av update och aktivera igen,men det gick inte. Kan jag göra samma sak nu som tidigare när jag skulle installera SP2?

    Är dom här uppdateringarna jätteviktiga för att datorn ska fungera eller kan man strunta i dom?

    //Cadde

  10. WindowsUpdate.log hittar du i c:\Windows, bläddra dig dit med Windows Utforskaren. Gör sedan samma sak med c:\Windows\Logs\CBS och markera alla filer i denna mapp och högerklicka dessa och välja Skicka till > Komprimerad mapp. Bifoga sedan dessa filer till ett e-postmeddelande som du skickar till stenis@alltomxp.se.

    Jag lyckades hitta felkoden efter högeklickning 80004005!

  11. Har försökt installera windows service pack 2 som finns på windows update 3 gånger utan att lyckas. Allt ser bra ut till början,datorn jobbar över en timme, men till slut kommer meddelandet att "gick inte istallera service pack, inställningarna återställs, stäng inte av datorn" Kan nån hjälpa mig??

×
×
  • Skapa nytt...