Gå till innehåll

RTM-Fan

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av RTM-Fan

  1. Kommer man att kunna använda uppgraderingsversionen för Windows 7 också till en en dator som kör Windows 7 RC beta? Jag ser på nätet att det går att uppgradera Vista till Windows 7, men hittar ingen info om just detta.

    En riktigt bra funktion är "Easy Transfer", som är väldigt enkel att följa. Jag har kört den själv och är förvånad över hur bra den fungerar. När du har din "nyinstallerade" maskin och lägger tillbaka allt med "Easy Transfer" igen, så får du även upp en rapport på alla de program du hade installerat innan samt länkar till nerladdningarna.

    Mycket bra Microsoft, mycket bra!

  2. Hade Swedbank tidigare men efter stort missnöje med deras webbaserade funktioner så bytte jag och har nu använt Länsförsäkringar i många år.

    Lite trist bara att man har dragit in Svensk kassaservice, fungerade bra tidigare för oss som bor utanför städer att kunna göra uttag med brevbäraren.

    Men å andra sidan kommer vi närma oss ett samhälle utan kontanthantering mer och mer och säkert något vi får vänja oss vid.

    Lite "off topic" men jag har också gått över till Länsförsäkringar och kan bara instämma. De har en väldigt bra internettjänst :)

  3. I Windows 7 finns det inbyggt stöd för att bränna ISO-filer, det vill säga avbildingar av CD-, DVD- eller blu-rayskivor. Allt du behöver göra är att högerklicka en ISO-fil och välja "Bränn skivavbildning", vänta på att det inbyggda programmet för att bränna skivor startas och sedan se till att det finns en skiva i brännaren och välja "Bränn".

    Detta tips gäller för: Samtliga versioner av Windows 7.

    Visa hela artikeln

    Härligt! Tack för det tipset, har haft problem med just detta tidigare och varit tvungen att dra extern program

×
×
  • Skapa nytt...