Gå till innehåll

stenhuggare

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av stenhuggare

  1. Jag söker kontakt med någon som är intresserad av att konvertera ett gammalt Windows program från 1999 till att fungera i XP, Vista och kanske också Windows 7.

    Den ursprungliga programmakaren är numera 83 år och har stängt sin e-postadress och har meddelat att han inte har kvar programmet. Jag kan se att det ligger 740 kB på MDB-fil och 80kB på EXE.

    Problemet är att Vista vägrar ladda programmet, medan det kan laddas i XP men det kommer felmeddelande om att det är fel MSJET35.DLL-fil.

    Programmet som behöver moderniseras finns att ladda ner här: Rötter - Nordiska kalendrar

    Min tanke med denna efterlysning är att sätta programmeraren i kontakt med Nättidningen Rötter, för att på sikt få utbytt det gamla programmet mot ett modernt.

    Sveriges Släktforskarförbund är en ideell förening, varför den som åtar sig jobbet inte kommer att få betalt, men kan nog räkna med några extra stjärnor i sitt CV, som kan användas den dagen programmakaren knackar på dörren till Sankte Per.

    På WXPPro&Home edition, testa innehållet fr.filen :

    http://www.4shared.c..._kalendrar.html

    mvh

    stenhuggare

  2. OK, jag börjar inse att det är stort jobb fixa till det här programmet.

    Jag undersökte vidare hos "kolleger" i Danmark, och där fick jag länk till ett mycket rudimentärt program samt till en html-sida där man helt enkelt lagt ut kalendrarna för flera tusen år. Inte helt så sofistikerat som det här programmet, men det duger för mig tills vidare.

    Tack ska du ha för försöket!

    Testa filen:)

    http://www.4shared.com/file/145743456/7cc15534/Nordiska_kalendrar.html

×
×
  • Skapa nytt...