Gå till innehåll

norparn

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av norparn

  1. Hej igen, Jag har testat med ..... också konstigt eftersom routern tappar IP-adressen. Kan tillägga att jag har testat både DD-WRT och OpenWRT på routern, med samma problem.

    Kolla inställningarna på kortet i enhetshanteraren, står Hastighet & duplex på AUTO prova att köra 100 Mbps fullduplex, så blir det nog stabilt så den håller kvar IP adressen.... B)

  2. Är på gång att köpa en ny laptop, men i princip alla som sälj idag har Windows 7 installerat i butiken. Och då 64-bitars versionen. Jag har programvara som inte är kompatibel med 64-bitars och måste alltså köra 32-bitars.

    Svammel, svammel... frågan är alltså om jag köper en burk med 64-bitarsversionen installerad kan jag (och hur meckigt?) är det att byta till 32-bitars i stället?

    Tacksam för svar av ngn Guru! :)

    ?? Inga problem att köra gamla windows program i W7, kör vituell PC så fungerar alla dina gamla program! Kruxet är att du måste ha minst Windows 7 Pro 64. Det är egentligen heller inget större problem, en Internet uppgradering finns att köpa billigare nu i sommar. Flera säljbolag har kampanj för kring 800,- just nu.

    Så gjorde jag och nu kör jag en W7 Pro 64 för under 1800,- och Virtuell PC fungerar alldeles utmärkt, tom. min gamla usb scanner fungerar (windows 95), bokföringen från SPCS mm. B)

×
×
  • Skapa nytt...