Gå till innehåll

Stickan@

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Stickan@

  1. Jag stötte på exakt samma sak hos en bekant för inte så länge sen. Är dock förvånad att dina symptom inte sträcker sig längre än vad du beskriver. Det är med största sannolikhet samma ohyra du råkat ut för som min bekant. Då dennes problem var ganska omfattande så såg jag ingen annan utväg än att formatera och installera om, precis som e-son beskriver ovan.

    Innan jag gjorde ominstallation gjorde jag en sökning med både Antivirus och Malewarebytes... loggarna från de båda var hur långa som helst. Antivirusprogrammet kunde knappt åtgärda ett enda av problemen...

    // Manneman

    Tack för hjälpen jag tar det säkra före det osäkra och fomaterar och gör en nyinstallationb.

    Mvh

    Stickan@

  2. Det finns ett antal undernycklar men inga som hör till några program jag har installerade.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{987FE247-4E69-4A2E-A961-D14F901FDBF6} Det finns 10 st av denna typ. Samt adress bok och IE40, IE 4 och en del annat jag inte känner igen.

    Mvh

    Stickan@

  3. Verkar vara ont om info om detta fenomen (hittar inget alls), men om du vet ungefär när programmen försvann från listan så kan du prova att göra en systemåterställning till en tidigare tidpunkt. Förhoppningsvis får du tillbaka funktionen då.

    Hej!

    Jag har gjort en systemåterställning men det hade ingen inverkan.

    Stickan@

  4. Hej!

    Jag kan inte avinstallera något program för under "Program och Funktioner" i kontrollpanelen finns inte ett enda program. Dom har funnits där men har försvunnit

    varför vet jag inte. Någon som har en idé?

    Stickan@

×
×
  • Skapa nytt...