Gå till innehåll

Hallo friend

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Hallo friend

  1. Hej!

    jag har win xp. Jag har lite olika diskar förutom C till datorn, bla usb stick etc.

    Nu är det så att C bara har 3 % kvar och jag kan inte direkt ta bort något så det är program o sådant. Alltså inte filmer o bilder o sånt man lätt flyttar över. Jaq vill ha mer plats så jag skall försöka rensa lite i vilket fall.

    Men jag har dundermycket filer av alla dess slag. Jag har mappar i mappar i mappar etc. Finns det något sätt jag kan få upp en lista på ALLA filer som finns på disken. DÅ kan jag gå igenom dem o ta väck de som jag ej vill ha.

    Jag menar jag har så mycket där att jag glömt det mesta o var det ligger.

    tackar för svar. :D

  2. Hej,

    Jag vet inte om detta är rätt forum för min fråga då det kanske inte är en windowsrelaterad fråga utan kanske något annat. Jag vet inte.

    Uppspelningen laggar när jag kör filmer på för många gb alltså hög upplösning. Finns det någon lösning på detta? Finns det något program man kan ladda ner som skalar ner eller löser det på annat sätt. Alla lösningar välkomnas. Går det att lösa eller är sanningen att jag måste ha en starkare dator för detta. Jag har en 1,6 ghz, 2 gig ram dator.

    Tack för svar

  3. Hej!

    Detta kanske är fel forum men jag vet inte vara annars att fråga.

    (svara inte fråga på flashback, de ger mig bara varningar om jag frågar på fel ställe)

    Är det någon som vet om det finns ett mycket populärt forum som är amerikanskt. Lika populärt som flashback är i sverige?

    bästa hälsningar

  4. Nej, det du säger verkar ej stämma. Du menar alltså "hela webbsidan". Då måste man gå onlien för att se den. Inget av de 4 aqlternatven gör det jag säger vad jag vet.

    Man får väl ta screenshots antar ajg, men tmåste ju finnas en lösning!

  5. Hej!

    Jag har en fråga. Om man kommer till en artikel som man tycker är intressant och skulle vilja spara så kan man ju skriva ut den, eller spara ett bokmärke på den (med risken att den försvinner). Man kan också kopiera den till ett worddokuemnet och sedan spara det. Men saken är den att då brukar alltid texten o bilderna lägga sig så konstigt. Man skulle kanske kunna ta en massa sceenshots och sedan apara dem, men det kan vara jobbigt. Finns det inget annatenkalre sätt att spara artikeln på "c" och ändå ha den som den ser ut. Finns det kanske något program för detta eller en annan lösning?

    Mvh!

×
×
  • Skapa nytt...