Gå till innehåll

mrmgilla

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av mrmgilla

  1. Jag tog hem IE9 Betan och installerade det och efter omstart så startade jag IE9 wow tänkte jag tills det dök upp Internet Explorer har slutat fungera stup i kvarten så fort man stängde den ena efter den andra dialogrutan dök nya upp hela tiden. För att få bukt problemet körde jag systemåterställning till en viss punkt. Och nu tillbka till IE8 igen. Jag törs inte testa den igen!

    //DAson

    Samma här

  2. Hej!

    Skulle ominstallera datorn idag, installationen gick bra men när jag skulle aktivera så fick jag meddelande om att nyckeln inte var giltig.

    Vad göra? Har en uppdatering från HP med tillhörande Cd nyckel.

    Tänker ju inte köpa en ny cd nyckel bara för att kunna köra Windows 7.

    Förslag någon?

    Är det en uppgradering om så intallera W7 en gång till

  3. Hej.

    I och med installeringen av SP2 tänkte jag att det borde vara nödvändigt och göra en back-up på mitt operativsystem. Jag kör Vista Home Basic 32. Men jag vet inte hur jag skall göra det här. Sedan tidigare har jag gjort en återställnings-dvd (eller rättare sagt: det blev två.) Jag har även gjort en cd med de vanligaste programmen jag använder.

    Jag undrar om det finns någon guide här på forumet hur man går tillväga för att kopiera sitt OS på skiva, eller om någon kan ta det här i tråden? Jag vet alltså inte var i datorn det sker eller hur man gör.

    Om jag inte skapar en sådan skiva, lär det väl bli stora problem vid en eventuell krasch eller annat som har med OS att göra. Jag misstänker att man även behöver en "senaste" version av sitt OS för att kunna ta del av uppdateringarna på Windows update.

    Tacksam för svar.

    Med vänlig hälsning

    zen-TAO

    Du kan väl använda progammet Ghost

×
×
  • Skapa nytt...