Gå till innehåll

Dennis1101

Medlem
  • Innehållsantal

    125
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Dennis1101

  1. Du får göra ett formulär <Form></form> och sätta "Action" taggen till att skicka till din epost, du kan göra actiontaggen som "hidden" så syns den inte...

    finns det någon sida som har ett sådant script som man kan & får kopiera ?

    Eller är det nån som vet exakt hur man skriver just den koden?

    [shadow=red,left]Tack på förhand[/shadow]

  2. Ok, sista utvägen är nog att försöka få tag på en tredje skiva. Har du inga återställningsskivor som du kan använda dig av?

    Nepp, jag har inga återställningsskivor :(

    skiiiiiiiiit jag kommer aldrig få iordning på min dator  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  3. Linux-frågor får du ställa i Linux-forumet där jag är säker på att någon Linuxbevandrad användare kan hjälpa dig. Om du inte kan starta från en CD eller DVD så måste du antagligen aktivera detta i BIOS alternativt trycka exempelvis F12 udner uppstart och där välja att boota från CD-/DVD-enheten.

    Okej, tackar, ska se om dt fungerar.

    EDIT: nej, det funkade inte med F12...

    VAD SKA JAG GÖRA?!

    Hjäälp med någon, jag behöver kunna använda min DATOR!

    Bara så ni vet, jag har inget operativsystem alls i datorn nu..

  4. Linux-frågor får du ställa i Linux-forumet där jag är säker på att någon Linuxbevandrad användare kan hjälpa dig. Om du inte kan starta från en CD eller DVD så måste du antagligen aktivera detta i BIOS alternativt trycka exempelvis F12 udner uppstart och där välja att boota från CD-/DVD-enheten.

    Okej, tackar, ska se om dt fungerar.

    EDIT: nej, det funkade inte med F12...

    VAD SKA JAG GÖRA?!

  5. Linux-skivorna är precis som Windows bootbara, det vill säga att du kan starta upp från dom när datorn startas. Om du ändå ska ersätta den trasiga Windows XP-installationen så spelar det ingen roll om den inte funkar eftersom du ska starta upp på Linuxskivan och köra igång Linuxinstallation, varpå din XP-disk ryker all världens väg och därmed problemen du har med den.

    Om du vill få igång XP-installationen så är det nog till att skaffa en annan Windows XP-skiva eftersom jag misstänker att filen inte kan läsas från skivan.

    Okej, kan du länka till en Linux bootbar grej?

    Men, asså när jag startar datorn sätter windows installationen igång automatiskt och jag kan inte förhindra det, även om jag inte har nån skiva i...:(

  6. Hej!

    Jag har ett problem...jag kan inte installera eller avbryta installationen av Windows XP för när jag väljer att installera den så säger den att filen "D:WINDOWSI386asms" fattas...

    Och när jag sen startar om min dator så kommer det bara upp "Setup is being restarted", vad ska jag göra för att avbryta installationen så jag kan installera Linux istället?

    En sak till som är lite off-topic, vilket Linux tycker ni jag ska ha i min dator om ni kan hjälpa mej med mitt problem?

×
×
  • Skapa nytt...