Gå till innehåll

bclemon

Medlem
  • Innehållsantal

    88
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av bclemon

  1. Tja, plötsligt (efter en omstart) ser jag inte alla mina installerade program på startmenyn längre. Skriver jag in första bokstav i sök kommer de upp, men de sysn inte annars. Mågra finns kvar men inte alla. Nå bra ideér?

    //fem

    Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken

  2. Hej, jag står (t)rådlös. Vill köra rdp mot min maskin hemma bakom min Dlink 624, satt upp portforwarding i densamma på port 3389 mot mitt priv ip hemma. Öppnat i vistas brandvägg. Valt att alla maskiner ska kunna köra mot denna, oavsett version av rdp, jag ligger default som accepted user för att köra mot min maskin - men när jag testar fungerar det inte. Får felmeddelande "this computer cant connect" eller nått i den stilen. Tips och ideer mottages taxamt ;)

    //flem

    Ämnet flyttat av stenis

  3. Tja.

    Har en Dlink DI-624 som funkar sisådär. Trådlösa lägger ned vid högbelastning osv, kör mot min bärbara med ett ABG 3945 och kommer inte tillrätta med problemet. Nu tänkte jag testa lite ny hårdvara och undrar vad ni (stenis) har för erfarenheter av dlinks nya ex. dir-635, 615. Dom är billiga MEN är dom bra?

    Andra tips i låg (student) budgetklassen mottages taxamt =)

    //flem

  4. Hej. En vän till mig kommer helt plötsligt inte åt google.se eller .co.uk eller .com eller nån annan google. Varken med IE6, IE7 eller firefox. Han tror att det blev så i samband med installering av IE7, jag är tveksam ;) Loggen är kollad, inga fel. Brandväggen är styrd med grupp-princip och den var inte kopplad till domänen då det hände, mao inge fel i brandväggen. (?) Inget skumt i hosts filerna. Inge sypware, inga virus. Alla andra siter (4) som jag testade fungerade bra. (sunet, aftbldt, idg, hitta).

    Tips mottages tacksamt!

    //flem

  5. Tjo.

    VLC spelar HD material ryckigt (mest ljudet) på min burk,, då är det bara 720p på en c2d 2 ghz, vista 32bit. 2 gb ram, gf 7600 go med 512 mb ram, det borde inte vara några problem. Sen skalar den inte bilden snyggt heller, vill ha 1024*768 i 16:9 (kör vga på min plasma) någon som vet hur jag ska ställa in det (efter felsökning av dålig avkodning).

    soliga H.

    /flem

×
×
  • Skapa nytt...